Voor 15.00u besteld, is morgen in huis!*

Wij leveren al de volgende dag indien voor 15.00u wordt besteld. Behalve wanneer u op vrijdag, zaterdag of zondag besteld. Bestellingen op vrijdag hebben als eerst volgende leverdag maandag en bestellingen op zaterdag en zondag hebben als eerst volgende leverdag dinsdag.

Wanneer u op werkdagen voor 15.00 besteld wordt uw pakket dezelfde dag nog verstuurd. Als uw pakket in handen is van GLS gaat de levering buiten ons om. Het kan voorkomen dat GLS vanwege onvoorziene omstandigheden later is met de levering dan de hierboven genoemde leverdagen.

Na het plaatsen van de bestelling ontvang je binnen 3 minuten van ons een orderbevestiging per e-mail (Let op: kan in de spam komen). De levertijd van het pakket is dus afhankelijk van het tijdstip van de order. Ook kan deze afhankelijk zijn van de gekozen betaalmethode. Bij de keuze voor overboeking verzenden wij namelijk pas wanneer het aankoopbedrag is bijgeschreven op onze rekening.

Levertijd bij de gekozen betaalmethode;

•    iDEAL, Creditcard, PayPal, Sofort, Bancontact (Mister Cash), Giropay en Klarna
De order wordt op werkdagen dezelfde dag nog verzonden wanneer alle producten op voorraad zijn (bij bestelling vóór 15:00 uur).
•    Overboeking
De levertijd bedraagt 3 tot 5 dagen. Dit komt doordat het verwerken van de transactie door de bank enige tijd in beslag kan nemen.

Verzendmethode

  • GLS

Gratis verzending bij bestellingen vanaf €100,00,- excl. btw
Dit geldt alleen in Nederland.

Bij bestellingen onder de €100,00,- excl. btw:
– Voor afleveradressen binnen Nederland €5,00,-

  • Voor afleveradressen in België betaald u altijd €7,50,-
  • Voor afleveradressen in Duitsland betaald u altijd €15,00,-
  • Voor afleveradressen in alle overige landen vanaf €50,-

GLS – Packlink Help Center

  • DHL

Verzending met DHL geldt alleen voor palletzendingen

Wereldwijde logistiek - Internationaal verzenden | DHL Home | Nederland

Track & trace

Nadat jouw pakket is verzonden ontvangt je een e-mail met daarin het Track & Trace nummer. Via de Track & Trace link kunt je jouw bestelling volgen, zo weet je precies wanneer u het kan verwachten.

Niet thuis

Bent je niet thuis als de bestelling bij je wordt aangeboden dan zal de GLS-medewerker een kennisgeving bij je in de bus achterlaten.
Als aflevering van het pakket niet mogelijk is, kan de geadresseerde de zending binnen 1 week op het aangegeven GLS-punt afhalen. Word het pakket niet afgehaald dan worden er kosten in rekening gebracht voor retour.

Retour Afzender

Komt een pakket ongeopend retourafzender en hebben wij hier geen bericht van gekregen of wordt het pakket geweigerd dan betalen wij het aankoop bedrag minus de retourkosten van €5,00 terug.