Bij de Telewashwinkel kunt u uw bestelling altijd veilig betalen. Om uw veiligheid van uw betaling te bewaken maken wij enkel gebruik van beveiligde betaalplatformen. Hiermee kunnen wij u garanderen dat uw betaalgegevens in veilige handen zijn.

Telewashwinkel biedt u de volgende betaalmethoden aan:

 

  • iDeal

Via iDeal kan er vertrouwd, veilig en gemakkelijk online worden betaald. Via iDeal kan er worden betaald via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van uw eigen Bank. Dit kan gedaan worden doordat iDeal een directe online overboeking is van uw bankrekening naar de bankrekening van de ondernemer.

 

  • PayPal

Door bij het afronden van de bestelling voor de betaaloptie PayPal te kiezen kunt u gebruik maken van de betaalmethode PayPal, u dient hier wel voor een PayPal account te hebben. PayPal is een online betaalsysteem dat is bedoeld alles intermediair voor online en mobiele betalingen tussen personen, online verkopers en webwinkels. Voor meer informatie over PayPal kunt u terecht op www.paypal.com/nl/home 

 

  • Creditcard

Online betalen via een Creditcard is gemakkelijk bij de Telewashwinkel. U kunt bij ons betalen met creditcards van Mastercard Visa en American Express. In de checkout kunt u de juiste creditcard kiezen, vervolgens kan je met jouw creditcardnummer en vervaldatum een bestelling plaatsen. Indien alles correct is wordt de betaling afgerond en wordt het bedrag van jouw creditcard afgeschreven.

 

  • Bancontact / Mister Cash (België)

Via Bancontact/ Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen met gebruik van hun bankpas. Vergelijkbaar met iDeal is Bancontact een snelle, gemakkelijke en veilige betaalmethode voor Belgische eindgebruikers. Bij de banken: AXA bank, CBC, Dexia, FINTRO, Fortis, ING, KBC en VDK Spaarbank kan er gebruik worden gemaakt van Bancontact/ Mister Cash

 

  • Giropay

Via Giropay kunnen Duitse rekeninghouders online aankopen doen met gebruik van hun bankpas. Vergelijkbaar met iDeal is Giropay een snelle, gemakkelijke en veilige betaalmethode voor Duitse eindgebruikers. Giropay is gekoppeld met 1.500 Duitse banken, daardoor is Giropay een zeer populaire betaalmethode op de Duitse markt. Omdat het werkt met real-time overboekingen, zijn de betalingen die worden gedaan met Giropay 100% gegarandeerd.

 

  • Bank Transfer (Sepa) 

SEPA (Single Euro Payments Area) is een samenwerking tussen de Europese Unie en Europese banken en maakt het betaalverkeer in Europa makkelijker. Met een SEPA overboeking kan je klant een betaling verrichten via een bankoverschrijving. Dit wordt mogelijk gemaakt door de invoering van een uniform bankrekeningnummer, het IBAN nummer

 

  • Klarna betaal later

Achteraf betalen kunt u bij de Telewashwinkel door gebruik te maken van de betaaloptie Klarna betaal later. Met Klarna betaal later kunt u gemakkelijk een product bestellen, u hoeft het bedrag pas binnen 30 dagen te betalen.

 

  • Klarna betaal in 3 delen

Met Klarna betaal in 3 delen kunt u betalen in 3 termijnen tegen een rente van 0%. Zo kunt u uw uitgaven verspreiden over meerdere termijnen.
Als ‘Betaal in 3 delen‘ beschikbaar is voor jouw bestelling, kan je hiervoor kiezen tijdens het afrekenen van je bestelling bij de webwinkel. Zo snel je bestelling is verstuurd, ontvang je een email van Klarna met je de data van de geplande betalingen en zullen we de eerste betaling afschrijven.

 

  • in3

Komt een grote uitgave op dit moment niet goed uit, maar heb je deze wil nodig en wil je geen schulden of extra kosten betalen? Of wil je een grote uitgave liever spreiden in drie termijnen en geld overhouden voor andere leuke dingen? Kies dan voor de betaalmethode van in3! De enige gespreid betaalmethode zónder rente en BKR registratie. Je betaalt jouw aankoopbedrag gespreid in drie termijnen binnen 60 dagen.